Skullmonkeys

9
AG.hu

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 1998. január 28. (23 éve 11 hónapja)

Műfaj: Humoros, Sci-fi

Játékmenet: Platformer

Grafikai stílus: Gyurma

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Gamepad

Leírás:

A Skullmonkeys kifejezetten érdekes alkotás, mert bár történetileg közvetlen folytatása a Neverhoodnak, játékmenetében már nem egy hagyományos kalandjátékot, hanem egy platformjátékot kapunk? Ha valaki úgy érezte a soha véget nem érő folyosón végig gyalogolva, hogy milyen jó lenne ugrabugrálni, az itt kiélheti az ilyen vágyait Klaymannel.
Bár a stílius megváltozott, az idétlen gyurmahumor maradt a régi, sőt, az összesen jó 15 percnyi átvezető videókat elég nehéz ép rekeszizommal megúszni.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Képek:
Videók:

Kapcsolódó játékok: The Neverhood

Értékelések

Trishtan

Összes értékelése: 50

9/10 - Klaymen és a koponyamajmok kalandjai
2021. május. 9.

A Neverhood történeti folytatása, ami bár egy patformjáték, igencsak humoros és szórakoztató alkotás. Plusz néhol kifejezetten idegölő és nehéz. De legalább edzhetjük vele a reflexeinket, meg a rekeszizmainkat. 

>> Teljes cikk elolvasása <<

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Skullmonkeys
Teszt
14 éve 11 hónapja (2007. február 14.)

Skullmonkeys

Szakítva kicsiny oldalunk hitvallásával és hagyományaival, most kivételesen nem egy kalandjáték kerül felboncolásra, hanem egy "hagyományos" platform cucc, amin...