Silence (The Whispered World 2)

8
AG.hu

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2016. november 15. (5 éve 6 hónapja)

Műfaj: Rejtélyes, Dráma

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: 3D

Nézet: 3D külső-nézetes

Irányítás: Point & click, Billentyűzet (WASD), Gamepad

Leírás:

A Silence közvetlen folytatása a The Whispered Worldnek. A 16 éves Noahnak és kishúgának, Renienek nincsen egyszerű élete. Nem elég, hogy a srác nemrég gyógyult fel egy súlyos betegségből nagy nehezen, de az árvaházat, ahol laktak, bombatalálat érte, és a két fiatalnak menekülnie kellett a támadás alatt álló városka egyetlen épségben álló óvóhelyére. Ott sem voltak sokáig biztonságban, ugyanis egy eltévedt lövedék azt is porrá rombolta. A két testvér pedig Silence-ben, ebben a varázslatos, az élet és a halál mezsgyéjén húzódó világban találta magát. Az eddig élettől duzzadó, sok fura lakóval benépesített világot is egy pusztító háború árnya lengi be.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Értékelések

Trishtan

Összes értékelése: 50

8/10 - Egy mesés kaland mesés folytatása.
2017. december. 9.
Végezetül pedig marad a kérdés, hogy kinek ajánlható a Silence. Azt kell mondanom, hogy akik Sadwick kalandjait kedvelték 2009 őszén, azoknak mindenképpen érdemes tenniük egy próbát vele, elvégre, ha kissé furán is, de folytatódik a szomorú bohóc meséje úgy, hogy közben egy teljesen új történet ismerhetünk meg a Suttogott Világról. Akiknek pedig teljesen új ez a Whispered World dolog, mindenképpen az előddel kezdjék az ismerkedést, eléggé baráti áron be lehet ma már szerezni.

>> Teljes cikk elolvasása <<

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Silence -  Whispered World 2
Teszt
5 éve 5 hónapja (2016. december 5.)

Silence - Whispered World 2

A Daedalic idén igazán elkényezteti a komolyabb kalandokat kedvelőket. Év elején a Deponia sorozat kapott egy hangulatos jutalomjátékot, most pedig a Whispered...