Shapik: the quest

8
AG.hu

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2014. június 16. (9 éve 11 hónapja)

Műfaj: Humoros, Fantasy

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: Kézzel rajzolt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Fejlesztő: Paul Podberezko

Kiadó: Paul Podberezko

Platform: Android, Flash (Web)

Leírás:

Shapik, a sapkás lény az elveszett testvére után kutatva bejárja a mágikus erdőt, amely kalandja során megannyi érdekes teremtménnyel, misztikus helyszínnel és feladvánnyal találkozik.

A játékmenete hasonló, mint az Amanita Design játékainál, és a megfelelő sorrendben a dolgokra kattintós pixelvadászat jellemzi, ami néha-néha idegesítő is lehet, amikor egy apróbb tárgyat kell az amúgy nagyon gondosan kidolgozott háttérben keresni. Itt érvényesül az, hogy nagyobb képernyőn jobban élvezhető a játék, mint egy kisebb okostelefonon.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Képek:

Értékelések

Tomsess

Összes értékelése: 16

8/10 - Samorost kicsiben
2018. január. 20.
A Shapik the Quest egy nagyon szórakoztató Samorost klón, amely a nagy előd jó és rossz tulajdonságait is magával hordozza. Egy-egy feladat néha logikátlannak tűnik és marad az összevissza kattintás, illetve néhol a háttérbe veszett tárgyvadászat. Legnagyobb hibája mégis a rövidsége, amelyet viszont kárpótol az ingyenessége. Mindenkinek ajánlom, aki szereti az "aranyos" point&click kalandokat.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Vasárnap esti mókázások #6
Hír
6 éve 4 hónapja (2018. január 14.)

Vasárnap esti mókázások #6

A hétvégi ingyen játék ajánlatunk most főleg a Samorost stílusú kalandok rajongóinak fog kedvezni.