Hamlet or the Last Game without MMORPG Features, Shaders and Product Placement

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2012. október 22. (11 éve 8 hónapja)

Műfaj: Fantasy, Humoros

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: Kézzel rajzolt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Leírás:

A Hamlet, avagy az utolsó játék MMORPG-funkciók, árnyékolók és termékelhelyezés nélkül, egy eredeti point-and-click kalandjáték, amely William Shakespeare fordulatos Hamletje alapján készült. Oldj meg logikai rejtvényeket és küzdj meg szörnyekkel, hogy felfedd a titkokat, megbüntesd az összes gonosztevőt és megmentsd a hercegnőt.

Magyarítás: A játék magyarul jelent meg.

Képek:
Videók:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Hamlet or the Last Game without MMORPG Features... - végigjátszás
Végigjátszás
13 éve 11 hónapja (2010. július 14.)

Hamlet or the Last Game without MMORPG Features... - végigjátszás

Egy királyságban, valahol, valamikor, a gonosz Claudius és társa Polonius megölte a királyt és a királynét, és elragadta a koronát. Ezután Claudius úgy döntött,...