Norbi's Quest 4

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: A játék fejlesztését törölték, vagy felfüggesztették. Kicsi az esély, hogy valaha megjelenik.

Műfaj: Humoros

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: Kézzel rajzolt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Fejlesztő: Pilcz Studios

Kiadó: Pilcz Studios

Platform: Windows/DOS

Leírás:

Norbi útnak indul Miamiba, hogy az előző részben megszerzett processzort visszaadja a kifejlesztőinek. Ámde a processzorra a két bandának is fáj a foga. A demoban Norbival fel kell szállnunk a repülőre, de a repülőtéren máris gondok akadnak.

A fejlesztők szavai: A Norbi's quest 3 folytatása. Hasonlóan hosszú és fordulatos sztori várható, többféle végigjátszási úttal, szinkronosan.
A demo a teljes játék első fejezetét tartalmazza.

A teljes játék sajnos sosem készült el.

Magyarítás: A játék magyarul jelent meg.

Képek:

Linkek

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.