Shadows of the Afterland

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2024. december 12. (6 hónap 1 hét múlva)

Műfaj: Humoros, Krimi

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: PixelArt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Fejlesztő: Aruma Studios

Kiadó: Aruma Studios

Platform: Windows/DOS, Mac OS, SteamOS/Linux

Leírás:

Madrid, 1960. A város régi állatkertjét rejtélyes haláleset rázza meg, amely egy lelket az élők és a túlvilág közötti mezsgyére katapultál. Ám amikor a túlvilágra való átmenet balul sül el, a lélek a madridi rendőrség egyik úttörőjének, a még meg sem született Carolinának az emlékeit kapja meg.
Bújj Carolina bőrébe, és vesd bele magad egy lebilincselő kalandba, hogy megfejtsd a baljós eseményeket övező rejtélyt. Fedezd fel a túlvilág bolondos birodalmát, amely hemzseg az egyedi karakterektől és a saját szabályrendszerétől.
Könyörtelen igazságkeresésed során összefutsz Césarral, a túlvilági élet egy megfoghatatlan exügynökével. Győzd meg őt, hogy csatlakozzon hozzád ebben a transzformatív odüsszeiában, hogy szembeszállj az élők világában leselkedő baljós erőkkel. Hogy elnyerd César bizalmát, bonyolult rejtvények megoldására, a mágia erejének kihasználására, a világok közötti navigálásra, és még az élők megszállására is fel kell készülnöd.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Képek:
Videók:

Értékelések

A játékokat csak a hivatalos megjelenésük után tudod értékelni.

Kapcsolódó cikkek

Kipróbálható a Shadows of the Afterland
Hír
2 hónapja 2 hete (2024. március 12.)

Kipróbálható a Shadows of the Afterland

Nemrég demót kapott a spanyol fejlesztésű Shadows of the Afterland című szellemes (szó szerint és képletesen) kalandocska.