Secret Files 2: Puritas Cordis

8
AG.hu

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2009. május 1. (15 éve 2 hete)

Műfaj: Rejtélyes

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: Renderelt hátterű

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Fejlesztő: Animation Arts

Kiadó: Deep Silver

Platform: Nintendo DS, Windows/DOS, Switch, iOS, Android

Leírás:

A Secret Files: Tunguska folytatása, melyben Ninának egy globális katasztrófát kell megakadályoznia, amit egy Puritas Cordis nevezetű titkos társaság szeretne az emberiségre zúdítani.

Magyarítás: A játék magyarul jelent meg.

Értékelések

Trishtan

Összes értékelése: 77

8/10 - Puritán kordé
2020. szeptember. 8.
Mindazoknak kik fülig voltak zúgva az első részbe vagy Kate Walker téli nyaralásába, kiváló szórakozást nyújt, és a kaland műfajjal ismerkedő újoncoknak érdemes vele kezdeni az adventure világba való fejesugrást a beépített segítség, a gyönyörű kivitelezés és az izgalmas, érdekfeszítő sztorinak köszönhetően, amely amúgy egy szintre emeli a Puritan Cordist a (h)őskor nagy klasszikusaival.

>> Teljes cikk elolvasása <<

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Secret Files 2: Puritas Cordis
Teszt
14 éve 8 hónapja (2009. szeptember 8.)

Secret Files 2: Puritas Cordis

Míg a való világban jó három év telt el, addig világunk képzeletbeli másában alig pár hónappal lett arrébb tekerve a naptár azóta, hogy gonosz, magukat fekete c...