AGON: A négy sárkány meséje (The Tale of the Four Dragons)

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: A játék fejlesztését törölték, vagy felfüggesztették. Kicsi az esély, hogy valaha megjelenik.

Műfaj: Rejtélyes

Játékmenet: Puzzle, Hagyományos kaland

Grafikai stílus: Renderelt hátterű

Nézet: Belső-nézetes

Irányítás: Point & click

Leírás:

London, Lappföld, Madagaszkár és Toledó után az AGON sorozat ötödik részében Pekingbe visz Hunt professzor útja, ahol ismét egy ősi táblás játék őrzőjét készül felkeresni. A ház azonban üres – csak egy öreg szolgálót talál, akitől megtudja, hogy a családfő már nem él, a négy gyermek pedig régesrég elhagyta a házat. A professzor a nyomukba ered, hogy egy különös utasításnak megfelelően “egyesítse a négy sárkányt” és ezáltal megnyíljon előtte egy furcsa zárral védett rejtekhely. Kutatásai során betekintést nyer a kínai orvoslásba, a bonyolult naptárrendszerbe, a teafajták sokféleségébe és megismeri az öt kínai égtáj jelrendszerét. Megfordul a hutong negyedben, egy tipikus kínai otthon falai között, a pekingi opera egyik népszerű szinházában, egy kicsiny templomban az Illatos Hegyekben, sőt bejut a Tiltott Városba is.

A játék hűen követi a tradicionális kínai szimbolikát, megelevenítve a XX. század elejének Pekingjét. Az utolsó megmérettetést ezúttal is egy ősi táblás játék, a Sz'kwa jelenti.

Magyarítás: A játék magyarul jelent meg.

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.