Sanitarium

8
AG.hu
9
Olvasók

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 1998. április 28. (25 éve 7 hónapja)

Műfaj: Horror

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: Renderelt hátterű

Nézet: Izometrikus

Irányítás: Point & click, Érintőképernyős

Fejlesztő: Dreamforge Intertainment

Kiadó: DotEmu

Platform: iOS, Windows/DOS, Android

Leírás:

A Sanitarium az 1998-as év egyik legsötétebb és leghangulatosabb horror-kalandja, ami a stílustól szokatlan felülnézetes grafikát használ.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Értékelések

Tomsess

Összes értékelése: 16

8/10 - Sanitarium
2020. augusztus. 22.
Összevetve az egészet, kellemeset csalódtam a Sanitariumban. Nem gondoltam volna, hogy lesz még ilyen régebbi kalandjáték ami ennyire a szívembe lopja magát mint ez. Joggal kiérdemelte nálam a Második Legjobb Kalandjáték címet. Mind a története miatt ami annyira elborult és horrorisztikus, hogy teljesen lekötött, mind a hangulata végett amit az egész játék folyamán sugároz magából.

>> Teljes cikk elolvasása <<

Tyucsev

Összes értékelése: 70

9/10 - Rémálmok
2021. június. 7.

Nálam benne van a top 10-ben. A története jól megírt, fokozatosan kibontakozó, kérdésekkel teli. A helyszínek szorosan kapcsolódnak hozzá és mivel a saját elménk szüleményei, elég elborultak, nyomasztóak is. Mindegyik változatos, új élményt kínál. 

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Sanitarium
Teszt
16 éve 11 hónapja (2006. december 27.)

Sanitarium

Nagy meglepetés ért engem a múltkor. Nagy nehezen sikerült beszereznem ezt a Sanitarium gammát. Nézem, 1998-ban került ki a Dreamforge kezei közül és az ASC Gam...

Sanitarium
Végigjátszás
16 éve 10 hónapja (2007. január 27.)

Sanitarium

Megjártad már az elméd legsötétebb zugainak útjait? Megvívtál belső félelmeiddel és önmagaddal? Most kipróbálhatod, milyen is ez, legalábbis a Sanitarium alkotó...