Sanitarium

8
AG.hu
9
Olvasók

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 1998. április 28. (26 éve 1 hónapja)

Műfaj: Horror

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: Renderelt hátterű

Nézet: Izometrikus

Irányítás: Point & click, Érintőképernyős

Fejlesztő: Dreamforge Intertainment

Kiadó: DotEmu

Platform: iOS, Windows/DOS, Android

Leírás:

A Sanitarium az 1998-as év egyik legsötétebb és leghangulatosabb horror-kalandja, ami a stílustól szokatlan felülnézetes grafikát használ.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Értékelések

Tomsess

Összes értékelése: 16

8/10 - Sanitarium
2020. augusztus. 22.
Összevetve az egészet, kellemeset csalódtam a Sanitariumban. Nem gondoltam volna, hogy lesz még ilyen régebbi kalandjáték ami ennyire a szívembe lopja magát mint ez. Joggal kiérdemelte nálam a Második Legjobb Kalandjáték címet. Mind a története miatt ami annyira elborult és horrorisztikus, hogy teljesen lekötött, mind a hangulata végett amit az egész játék folyamán sugároz magából.

>> Teljes cikk elolvasása <<

Tyucsev

Összes értékelése: 73

9/10 - Rémálmok
2021. június. 7.

Nálam benne van a top 10-ben. A története jól megírt, fokozatosan kibontakozó, kérdésekkel teli. A helyszínek szorosan kapcsolódnak hozzá és mivel a saját elménk szüleményei, elég elborultak, nyomasztóak is. Mindegyik változatos, új élményt kínál. 

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Sanitarium
Teszt
17 éve 5 hónapja (2006. december 27.)

Sanitarium

Nagy meglepetés ért engem a múltkor. Nagy nehezen sikerült beszereznem ezt a Sanitarium gammát. Nézem, 1998-ban került ki a Dreamforge kezei közül és az ASC Gam...

Sanitarium
Végigjátszás
17 éve 4 hónapja (2007. január 27.)

Sanitarium

Megjártad már az elméd legsötétebb zugainak útjait? Megvívtál belső félelmeiddel és önmagaddal? Most kipróbálhatod, milyen is ez, legalábbis a Sanitarium alkotó...