Roots in the Sky: The Hand of Glory 2

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2025. március 31. (10 hónap 1 hét múlva)

Műfaj: Krimi, Humoros, Rejtélyes

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: Kézzel-rajzolt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Leírás:

Öt év bujkálás után az egykori miami nyomozó, Lazarus "Lars" Bundy újabb világjáró természetfeletti rejtélybe keveredik, amelynek eredete a Föld teremtéséről szóló legendáig vezethető vissza.

Az egykori miami nyomozó, Lazarus "Lars" Bundy, aki megpróbál elmenekülni az őt üldöző szekta elől, Olaszországban dolgozik inkognitóban egy biztonsági ügynökségnek, amikor ügyfelét hidegvérrel meggyilkolja egy mesterlövész. Ahogy a vérfolt lassan szétterül az áldozat ruháján, Lars rájön, hogy csak egyetlen módja van annak, hogy a múltja ne érje utol: megoldani az ügyet a rendőrség előtt, és minél gyorsabban és csendben bíróság elé állítani a tettest.
Egy értelmetlen gyilkosság, ellentmondásos nyomok és egy homályos nyom újabb izgalmas világkörüli utazásra készteti az egykori nyomozót, a fenséges Rómától Palesztinán és Indián át a felkelő nap országáig. Egy régi szövetségesének segítségével – akiről azt hitte, hogy végleg maga mögött hagyta –, Lars egy sokkal összetettebb és veszélyesebb ügybe keveredik, mint azt valaha is gondolta volna, amely tele van nemzetközi rejtélyekkel és misztikummal. És mindeközben egy sokkal személyesebb veszély leselkedik a közelben, amelyet Lars eltökélten el akar fojtani és elrejteni a világ elől.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Képek:

Kapcsolódó játékok: The Hand of Glory

Értékelések

A játékokat csak a hivatalos megjelenésük után tudod értékelni.

Kapcsolódó cikkek

Az alkotás menete a Roots in the Sky-ban
Hír
2 hónapja 1 napja (2024. március 17.)

Az alkotás menete a Roots in the Sky-ban

Miközben tűkön ülve várjuk, hogy legalább egy megjelenési dátumot kapjon a Roots in the Sky, a Madit Entertainment felfedett egy új helyszínt, a Bimala-házat. Á...