Puzzles For Clef

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2024. március 6. (2 hónapja 3 hete)

Műfaj: Fantasy

Játékmenet: Platformer, Puzzle, Felfedezős

Grafikai stílus: Kézzel rajzolt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Fejlesztő: Weasel Token

Kiadó: Freedom Games

Platform: Windows/DOS, Switch

Leírás:

A Puzzles for Clef egy platformjáték kaland- és fejtörőkkel teli játékelemekkel. A játékot a Weasel Token, egy független ukrán stúdió fejlesztette, és a Freedom Games adta ki.

A Puzzles for Clef egy antropomorf állatok által lakott világba kalauzol el bennünket. A játék főszereplője egy Clef nevű nyúl, akinek húga – Cres – születésnapi ajándékként egy meghívót ajándékoz neki az őseik szigetére, hogy kincsek után kutathasson. Clef nem gondolkodik sokáig, és útnak indul a varázslatokkal és rejtélyekkel teli helyre. Ahogy halad előre, ő (és vele együtt mi is) egyre többet tud meg mind a szigetről, mind a családja gyökereiről.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Puzzles for Clef – oldj meg fejtörőket egy kalapos nyuszival
Hír
11 hónapja 2 hete (2023. június 14.)

Puzzles for Clef – oldj meg fejtörőket egy kalapos nyuszival

A Puzzles for Clef egy platformjáték kaland- és fejtörőkkel teli játékelemekkel. A játékot a Weasel Token, egy független ukrán stúdió fejlesztette, és a Freedom...