Mail Time

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2023. április 27. (1 éve 1 hónapja)

Műfaj: Fantasy, Humoros

Játékmenet: Narratív történetmesélés, Platformer, Felfedezős

Grafikai stílus: 3D

Nézet: 3D külső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Leírás:

A Mail Time egy fantasy kaland- és platformjáték, amit egyetlen fejlesztő, Kela van der Deijl készített.

A Mail Time cselekménye egy békés erdőben játszódik, amelyet különféle fantasztikus lények népesítenek be. A játékos egy Red nevű újonc postás irányítását veszi át, akinek először van lehetősége egyes egyedül leveleket és csomagokat kézbesíteni. Itt az ideje, hogy felvegye jellegzetes gombasapkáját, hátizsákját a csomagokkal, és minél hamarabb útnak induljon, hogy találkozzon a Grumblewood Grove erdejének lakóival.

Összesen 15 karakterrel találkozik a játékos a cselekmény során, és mindegyiknek egyedi története van. Hogy a játék még érdekesebb legyen, némi platformjáték elemekkel is felruházták. A világ, amit a játékos bejárhat, relatíve nagynak mondható. Összesen 8 különböző helyszínt fedezhet fel: a nyüzsgő falutól kezdve a sötét mocsarakon át a békés farmig.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Április végén hozza a postás a Mail Time-ot
Hír
1 éve 2 hónapja (2023. április 7.)

Április végén hozza a postás a Mail Time-ot

A Mail Time egy fantasy kaland- és platformjáték, amit egyetlen fejlesztő, Kela van der Deijl készített.