Policenauts

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 1994. július 29. (29 éve 10 hónapja)

Műfaj: Dráma, Sci-fi, Noir

Játékmenet: Hagyományos kaland, Vizuális novella

Grafikai stílus: Kézzel rajzolt

Nézet: Belső-nézetes

Irányítás: Gamepad

Leírás:

A leginkább a Metal Gear-sorozatról ismert Hideo Kojima zseniális, sci-fi noir kalandszériájának 2. része. A történet középpontjában Jonathan Ingram "űrnyomozó" áll, aki 24 évnyi önkéntelen hibernálás után kénytelen szembenézni egy teljesen megváltozott jövővel és az azt beárnyékoló múlt árnyával.

Érdekesség, hogy amíg az első rész, a Snatcher a Blade Runnerből és a Neuromencerből szedte az ihletet, addig a Policenauts egy jövőbe helyezett Halálos Fegyver játéknak is simán elmenne.

A kaland eredetileg csak Japánban jelent meg, a Saturn verzióból készült hivatalos angol nyelvű változat, de a Konami vezetése az utolsó pillanatban lemondta a megjelenést. A Playstation verzióhoz 2009 őszén jelent meg angol nyelvű fan-fordítás, a Saturnk változatot pedig 2016 őszére fordították le a rajongók. A többi gépre megjelent portok sose hagyták el a szigetországot.

A program főtémájának első pár taktusa évekig a Konami hivatalos himnusza volt.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.