Angel Devoid: Face of the Enemy

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 1996. január 31. (28 éve 3 hónapja)

Műfaj: Thriller, Sci-fi, Rejtélyes

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: Élőszereplős, 3D

Nézet: Belső-nézetes

Irányítás: Point & click

Leírás:

Az Angel Devoid: Face of the Enemy 3032-ben, egy futurisztikus NeoCityben játszódó FMV kalandjáték. A játékos Jack Hard, egy rendőr bőrébe bújik, akinek életcélja a bűnöző Angel Devoid levadászása. Egy autós üldözés közben történt baleset után egy kórházban ébred, csakhogy kiderül, hogy az arcát átoperálták, méghozzá úgy, hogy úgy nézzen ki, mint örök ellensége, Angel. Ezáltal már ő is körözött embernek számít.

A játék irányítása a korabeli FMV kalandjátékokéra hasonlít. Belső-nézetes perspektívában a játékos különböző elemekre kattinthat a képernyőn, miután egy filmrészlet mutatja az eredményt. A játékban sokszor időre kell cselekednie a játékosnak, és ha képtelen egy adott idő alatt megoldani a feladatot, a cselekmény legtöbbször a főszereplő halálával ér véget.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.