Paradigm

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2017. április 5. (7 éve 2 hónapja)

Műfaj: Disztópikus, Humoros, Fantasy

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: Kézzel rajzolt, PixelArt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Fejlesztő: Jacob Janerka

Kiadó: Jacob Janerka

Platform: SteamOS/Linux, Mac OS, Windows/DOS

Leírás:

A Paradigm egy szürreális kalandjáték, amely a különös, poszt-apokaliptikus kelet-európai Kruszban játszódik. Játssz a jóképű mutáns, Paradigm szerepében, akit a múltja egy genetikailag módosított, cukorkát hányó lajhár formájában kezd kísérteni.

Paradigm szerencsétlen élete a DUPA genetikai cégnél kezdődik, amely csodagyerekeket ad el a gazdagoknak és hatalmasoknak, akik nem akarják örökségüket biológiai gyermekeik szegényes mentségére hagyni. Azonban Paradigm növekedési folyamata során valami rosszul sült el, és szegényke szörnyen mutálódott. Hogy megmentsék a hírnevüket, a DUPA egy közeli, poszt-neoszovjet, elhagyatott városban dobta ki a förtelmes csecsemőt, és arra kényszerítette, hogy gondoskodjon magáról. Viszont Paradigm nem hagyta, hogy ez a dolog elkeserítse őt, és a zenében talált vigaszt. Arról álmodik, hogy ő lesz a legjobb elektronikus zenei művész, akit a világ valaha látott! Sajnos azonban a múltja utoléri őt, és bár vonakodva, de végül a világ megmentőjeként kénytelen fellépni. Pedig valójában csak a legújabb EP-jét szeretné befejezni. Útja során Paradigm egy sor furcsa figurával találkozik. Néhányan közülük: egy pszichopata szuperhős, egy gonosz lajhár, egy titkár lovag, és egy glam metal szektavezér mopsz.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.