Dead Synchronicity: Tomorrow Comes Today

7
AG.hu

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2015. április 10. (9 éve 1 hónapja)

Műfaj: Sci-fi, Disztópikus

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: Kézzel-rajzolt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click, Érintőképernyős, Gamepad

Leírás:

A Dead Synchronicity: Tomorrow comes Today az első része a Dead Synchronicity sorozatnak.

Egy rettenetes pandémia az egész emberiséget "felbomlottakká" alakítja. A betegek természetfeletti kognitív képeségekkel lesznek gazdagabbak, de egyúttal szörnyű halál felé is sodródnak. Ennek a betegségnek a gyökere a "Nagy Hullámban" keresendő, ami természeti katasztrófák megmagyarázhatatlan láncolata, amely elpusztította az összes energiaforrást, a kommunikációs eszközöket és a világot káoszba borította. Ezt a disztopikus helyet pedig a kegyetlen hatóság és a hadsereg ellenőrzi.

A játékosnak egy Michael nevű férfit kell irányítania, egy múlt nélküli embert, aki azon igyekszik, hogy visszaállítsa az emlékeit és dekódolja azokat az eseményeket, amelyek a világot az összeomlás szélére sodorták. Michaelnek sietnie kell, mert csak így tudja elkerülni a "halott szinkronicitás" közelgő pillanatát.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Értékelések

Trishtan

Összes értékelése: 77

7/10 - Jövőből jövő ölő, avagy harc a túlélésért
2017. november. 23.
Most, hogy ilyen szépen dicsértem a játékot, az írás végén kicsit kénytelen vagyok rápirítani a Fictiorama Studios-ra. Ugyanis azért nem tudok 9, vagy netalántán 10 pontot adni erre az alkotásra, mert egyszerűen nincs egy normális lezárása. És itt most nem arra kell gondolni, hogy a mostanában nagyon divatos epizódikus megjelenésnek köszönhetően valami izgis cliffhangert kapunk, hogy majd a körmünket rágva várjunk a folytatásra. Nem. Egyszerűen csak nincs vége a történetnek. Spoilermentesen nehéz ezt részletesen kifejteni, ezért csak annyit árulnék el, hogy szépen haladunk a végkifejlet felé, minden fontos rejtélyre fény derül, jól beizzítjuk az agysejtjeinket, hogy majd a világ megmentéséért zajló végjátékban a legjobban nyújtsuk, erre legördül a függöny, megjelenik, hogy a készítők köszönik szépen, hogy megvetted a játékot, és csók-puszi-pá.

>> Teljes cikk elolvasása <<

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Dead Synchronicity: Tomorrow Comes Today
Teszt
9 éve 2 hete (2015. május 3.)

Dead Synchronicity: Tomorrow Comes Today

Képzeljetek el egy világot, ahol az emberiség nagy része egy megmagyarázhatatlan természeti katasztrófa hatására jobb létre szenderült, és a maradék túlélőknek...