Old Man's Journey

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2017. május 18. (7 éve 1 hónapja)

Műfaj: Dráma

Játékmenet: Puzzle, Narratív történetmesélés

Grafikai stílus: Kézzel rajzolt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click, Érintőképernyős, Gamepad

Fejlesztő: Broken Rules

Kiadó: Broken Rules

Platform: iOS, Mac OS, Windows/DOS, Android, Switch

Leírás:

Az Old Man's Journey egy olyan puzzle kalandjáték, amely az életről, a veszteségről, a megbékélésről és a reményről mesél el egy szép történetet. A játékosnak egy öregembert kell végigkalauzolnia a hosszú utazásán, miközben különböző érdekes fejtörők állják útját és a vizuális narratíva segítségével megtapasztalhatja az öreg fájdalmát, sajnálkozását és reményét. A játék fejtörőinek nagy részét a környezet manipulálása teszi ki.

Magyarítás: A játék magyarul jelent meg.

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.