Odysseus Kosmos and his Robot Quest

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2017. december 1. (6 éve 6 hónapja)

Műfaj: Sci-fi, Humoros

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: PixelArt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Fejlesztő: Pavel Kostin

Kiadó: Pavel Kostin

Platform: Windows/DOS

Leírás:

Humoros sci-fi kalandjáték, amelyben egy Odysseus Kosmos nevű lusta hajómérnököt irányítunk. Társával, Robot Questtel, a munkarobotjával, egyedül maradtak a hajón, mert a legénység többi tagja egy közeli bolygón végez kutatásokat. Azonban a bolygón olyan lassan telik az idő, hogy Odysseus és robotja már évek óta várják többieket, hogy visszatérjenek. Mindeközben egy fekte lyuk jelent meg tőlük nem messze, aminek hatására "érdekesen" kezd el viselkedni az űrhajójuk. A két főhősnek meg kell akadályoznia, hogy a hajó a fekete lyukba kerüljön.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Képek:

Linkek

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.