Newcomer

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 1994. december 13. (29 éve 6 hónapja)

Műfaj: Sci-fi, Thriller

Játékmenet: Hibrid - RPG-kaland

Grafikai stílus: PixelArt

Nézet: Belső-nézetes

Irányítás: Point & click

Fejlesztő: CiD

Kiadó: Valhalla Páholy

Platform: Commodore 64

Leírás:

A Newcomer egy 1994-ben megjelent, magyar fejlesztésű kaland-RPG keverék volt C64-re, melyben egy szerelemféltésből elkövetett gyilkosságért elítélttel kellett megszöknünk egy igen furcsa börtönszigetről. A 7 lemezes, 10 évig készült játék minden idők egyik legösszetettebb és leghatalmasabb Commodore 64-es alkotása, melynek a mai napig készül egy felújítása PC-re. A teljesen non-lineáris játékban 50 helyszínt járhatunk be és 120 különböző NPC-vel kerülhetünk valamilyen interakcióba. 2001-ben megjelent egy Enhanced változat, ami némi hibajavítást, élvezhetőbb nehézséget és angol feliratot is tartalmazott.

Magyarítás: A játék magyarul jelent meg.

Videók:

Linkek

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.