Adventure at the Chateau d'Or

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2001. szeptember 1. (22 éve 8 hónapja)

Műfaj: Dráma

Játékmenet: Puzzle, Hibrid - RPG-kaland

Grafikai stílus: Renderelt hátterű

Nézet: Belső-nézetes

Irányítás: Point & click

Fejlesztő: Karma Labs

Kiadó: Karma Labs

Platform: Mac OS, Windows/DOS

Leírás:

Egy gyönyörű hercegnő felkér, hogy megoldd neki a mesés Chateau d’Or rejtélyét. A játékost rengeteg fejtörő és új ismeretek garmadája várja, miközben kiderül, hogy már nem csak a rejtélyt kell megfejtenie, de magának a hercegnőnek a sorsa is a játékos kezébe kerül.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Képek:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.