Carte Blanche

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2006. december 1. (17 éve 5 hónapja)

Műfaj: Noir, Krimi

Játékmenet: Hibrid - RPG-kaland, Hagyományos kaland

Grafikai stílus: Renderelt hátterű

Nézet: Belső-nézetes

Irányítás: Point & click

Fejlesztő: Absurdus

Kiadó: G2 Games

Platform: Windows/DOS

Leírás:

Az eredetileg többrészesre tervezett, fekete-fehérben pompázó, humoros, noiros, krimi "kalandja" végül csúfos véget ért. Bár kapott néhány pozitív értékelést a kritikusoktól, anyagilag teljes bukás volt, ezért több rész nem is készült belőle. A játék egyébként a hagyományos kalandelemeken kívül az RPG elemek beépítésével is próbálkozott. Minden egyes epizód külön ügyekkel foglalkozott volna, amiket Edgar Delacroix-nak, a montreali nyomozónak kellett volna megoldania.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Linkek

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.