Face Noir

5.5
AG.hu

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2013. október 17. (10 éve 8 hónapja)

Műfaj: Noir, Krimi

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: Renderelt hátterű

Nézet: 3D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Fejlesztő: Mad Orange

Kiadó: Phoenix Online Studios

Platform: Windows/DOS

Leírás:

Jack Del Nero élete romokban hever, alkoholizmus gyötri és a magánnyomozói munkája se hoz túl sok pénzt neki. Jack élete nem volt mindig ilyen. A mostani munkája előtt (ami a legtöbb esetben titkos szerelmi fészkek fotózásából áll) a rendőrség kötelékében szolgált a legjobb barátjával, Seannal és fiatal kolléganőjével, Victoriával együtt. A sors azonban nem volt kegyes hozzá. Seannak súlyos alvilági problémái voltak, és amikor kitört a balhé, Jacket is magával rántotta a mélybe. Vagyis inkább rántotta maga helyett, mivel amíg Jacket több éves szabadságvesztésre ítélték, addig őt szépen szabadlábra helyezték. Jack tehát magára maradt. Nem tehetett mást, mint leülni a büntetését és várni, hogy kiengedjék. Közben persze a gazdasági válság is keményen tombolt, így mire szabad lett, szinte semmije se maradt. Aztán egyik alkoholtól fűtött éjszakai tivornyázása után, szobájában feküdve (kiütve), telefoncsengésre ébredt. Egy ismeretlen alak hívta őt a kikötőből, azt állítván, hogy információ vannak Sean hollétéről.

Az eredetileg több részesre tervezett játék az első rész sikertelensége miatt nem kapott folytatást.

Magyarítás: A játékhoz létezik magyarítás. Face Noir

Értékelések

Rowli

Összes értékelése: 114

5.5/10 - Inkább kerüld
2017. november. 2.
Több okból is. Először is, mert több részesnek indult, de sosem fejezték be a folytatást. Másodszor, mert gyenge a grafika, a szinkron és a történetben sincs semmi extra. Harmadszor, mert bár noir játékként hirdeti magát, azért az igazi jó noirtól jó messze van.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Megújul a születésnapos ScummVM
Hír
3 éve 8 hónapja (2020. október 10.)

Megújul a születésnapos ScummVM

Kedvenc kalandjáték „emulátorunk” a napokban lett 19 éves, amit igen tisztességesen ünnepeltek meg a fejlesztők. Összeolvasztják ugyanis egy al-projektjükkel, a...