King's Quest 8: Mask of Eternity

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 1998. december 10. (25 éve 5 hónapja)

Műfaj: Humoros, Fantasy

Játékmenet: Hibrid - akció-kaland

Grafikai stílus: 3D

Nézet: Belső-nézetes, 3D külső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD)

Fejlesztő: Sierra On-Line

Kiadó: Sierra On-Line

Platform: Windows/DOS

Leírás:

Daventry királysága felett a Nap birodalma húzódik meg. Nagy hatalmú lények, amelyeket csak Archonként neveztek el az emberek, élnek ott akik az örökkévalóság maszkját őrzik. Egy napon vezetőjük Lucreto dühében a maszkot több darabra töri, amelynek egy darabja Daventry földjére esik, éppen egy parasztgyerek lába elé. Őt Connornak hívják, és amint a kezébe veszi a maszk egy darabját, arra eszmél, hogy a városban mindenki kővé vált. Hősünknek mindenképp meg kell találnia a maszk többi darabját is annak érdekében, hogy a dolgok rendbejöjjenek a királyságban.

A King's Quest nyolcadik része az első a sorozatban amely teljes 3D-s megvalósítást kapott, illetve RPG elemekkel is bővítették az egykor színtiszta kalandjátékot. Ettől még a puzzle elemek megmaradtak, de a King's Quest 8 már inkább egy akció-kaland hibrid mint egy hagyományos kalandjáték.
 

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Képek:

Linkek

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.