American McGee's Alice

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2000. december 5. (23 éve 6 hónapja)

Műfaj: Horror, Fantasy

Játékmenet: Hibrid - akció-kaland

Grafikai stílus: 3D

Nézet: 3D külső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Fejlesztő: Rogue Entertainment

Kiadó: Electronic Arts

Platform: Windows/DOS

Leírás:

American McGee legelső akciójátéka, amely a Quake 3 motorját használta fel. Főhősünk Alice aki Csodaország egy kifordított változatában találja magát, és hamar megtapasztalja, hogy milyen mély a nyúl ürege. A Lewis Carroll által írt történet összes karaktere megjelenik a játékban, Alicenek pedig válogatott fegyverekkel és képességekkel kell eljutnia a gonosz Királynőig. A játék közel másfél millió példányban kelt el világszerte, népszerűsége a mai napig töretlen.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Linkek

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.