80 Days

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2005. november 4. (18 éve 6 hónapja)

Műfaj: Humoros

Játékmenet: Hibrid - akció-kaland

Grafikai stílus: 3D

Nézet: 3D külső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD)

Fejlesztő: Frogwares

Kiadó: Focus Entertainment

Platform: Windows/DOS

Leírás:

Matthew Lavisheart büszke úriember és mérnök. Egyetlen problémája van, hogy mindössze 80 nap áll a rendelkezésére ahhoz, hogy egy számára fontos dokumentumot megszerezzen a világ különböző nagyvárosaiból. A dokumentumok begyűjtésére unokaöccsét, Olivert kéri meg, aki kapva kap az alkalmon, mivel úgyis megszeretne lógni a közelgő esküvőjéről. Kalandja során bejárja Kairót, Bombay-t, Yokohama-t és San Francisco-t.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Linkek

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.