King's Quest 6: Heir Today, Gone Tomorrow

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 1992. október 13. (31 éve 7 hónapja)

Műfaj: Humoros, Fantasy

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: PixelArt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Fejlesztő: Sierra On-Line

Kiadó: Sierra On-Line

Platform: Windows/DOS

Leírás:

Alexander, Daventry hercege hónapokig önmegtartóztató és elzárt életet élt a nagyvilágtól szerelemtől való szomorúságában, ugyanis egyfolytában Cassima hercegnőre tudott gondolni akit az előző játék történéseikor ismert meg. Szenvedéseit enyhítendő útra kel, felbérel egy hajót ami elviszi őt a Zöld Szigetre. Hosszú hónapok kutatása után egy gyorsan jött vihar tönkreteszi nem csak a hajót, hanem a legénységet is, ő pedig egyedüli túlélőként ragad a szigeten. A bajnak azonban még korántsincs itt vége: kiderül, hogy a szigeten háború dúl, a király és a királynő halottak, szerelme pedig egy nagyúr fogságában szenved. Hősünkre vár a feladat, hogy a viszontagságok közepette megmentse őt, és épségben hazajussanak.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Képek:

Linkek

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.