King's Quest 4: The Perils of Rosella

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 1988. szeptember 12. (35 éve 9 hónapja)

Műfaj: Humoros, Fantasy

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: PixelArt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Fejlesztő: Sierra On-Line

Kiadó: Sierra On-Line

Platform: Windows/DOS

Leírás:

Graham király és Valanice királynő megnyugodhat, mert visszakapták lányukat, Rosaliet. Viszont elérkezett az ideje, hogy hősünk továbbadja a stafétát, de váratlanul szívroham teríti le a lábáról. Ahhoz, hogy felépüljön, egy különleges gyümölcsre lesz szüksége Tamir földjéről. Egy szépséges tündér, Genesta felajánlja Roselianak, hogy eljuttatja Tamirba, hogy megtalálhassa ezt a mágikus gyümölcsöt. Cserébe azt kéri, hogy találja meg a tündér talizmánját amelyet a gonosz boszorkány, Lolotte lopott el tőle. A King's Quest negyedik része az első amelynek női főszereplője van. 

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Képek:

Linkek

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.