King's Quest

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 1984. május 10. (39 éve 11 hónapja)

Műfaj: Humoros, Fantasy

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: PixelArt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Fejlesztő: Sierra On-Line

Kiadó: Sierra On-Line

Platform: Windows/DOS

Leírás:

Sir Graham a bátor lovag első legendás kalandja, amelyben 3 kincs megszerzéséért indul útnak. Az egyik egy pajzs amely minden gonosztól megvédi azt aki a kezében tartja, a másik egy jövendómondó tükör, a harmadik pedig egy kincsekkel teli láda amely sosem fogy ki. Ha Graham ezt a három felbecsülhetetlen értékű kincset Edward király színe elé viszi, ő átadja a koronáját. Hősünk a kalandozások során rengeteg furcsa szerzettel találkozik, de, hogy a végén valóban sikerrel jár-e, az rajtunk múlik. A King's Quest sorozat Roberta Williams által megálmodott alapokon nyugszik, amelynek első része a játék életében egy hosszú út kezdete volt.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Képek:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Sierra gyűjtői küldetés indult a Kickstarteren
Hír
3 éve 6 hónapja (2020. október 1.)

Sierra gyűjtői küldetés indult a Kickstarteren

Telnek-múlnak az évek, és ahogy öregszünk, úgy kezdünk el mi is vissza-vissza tekintgetni az évek során felgyülemlett emlékeinkre. Vagyunk sokan, akiknek ebbe b...