Kaya Joshi: Magical Detective

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2023. november 17. (7 hónapja 6 napja)

Műfaj: Krimi, Fantasy

Játékmenet: Hidden object

Grafikai stílus: Renderelt hátterű, 3D

Nézet: Belső-nézetes

Irányítás: Point & click

Fejlesztő: Ironcode Gaming

Kiadó: Ironcode Gaming

Platform: Windows/DOS

Leírás:

A játékban a játékosok egy bátor és elszánt fiatal nyomozó, Kaya bőrébe bújhatnak, akit a bizonyítási vágy hajt. Amikor egy fiatal fiú rejtélyes módon eltűnik, a szóbeszéd szerint köze lehet az ügyhöz a helyi maffiának. Kaya nem retten el a feladattól, és eltökélten vág bele a lebilincselő nyomozásba, hogy épségben hazahozza a gyermeket. Ahogy azonban egyre mélyebbre merül az ügyben, rá kell eszmélnie, hogy az igazság sokkal összetettebb, mint számított rá.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Linkek

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Mágikus India, avagy megjelent a Kaya Joshi: Magical Detective
Hír
6 hónapja 2 hete (2023. december 6.)

Mágikus India, avagy megjelent a Kaya Joshi: Magical Detective

Nemrég jelent meg Steamre a tárgykeresős (hidden object) és match-3 játékairól ismert indiai Ironcode Gaming legújabb alkotása, a Kaya Joshi: Magical Detective,...