Dracula: Love Kills

6
AG.hu

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2011. június 9. (13 éve 2 hete)

Műfaj: Horror, Fantasy

Játékmenet: Hidden object

Grafikai stílus: Kézzel rajzolt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Fejlesztő: Frogwares

Kiadó: Big Fish Games

Platform: Windows/DOS

Leírás:

A történet néhány évvel az Origin fináléját követően veszi fel a fonalat. Az eltelt esztendőkben Drakula próbálta kiheverni a Van Helsing professzortól elszenvedett fájdalmas, de nem halálos kimenetelű vereséget. Mialatt a jelentősen legyengült Gróf igyekszik regenerálódni, megtudja Igor-tól, hűséges torzképű talpnyalójától, hogy időközben színre lépett a Vámpírok Királynője, aki az egész világon való uralkodást és a teljes emberi faj kiirtását tűzte ki céljául. Ehhez pedig, Drakula sakkban tartása érdekében, elrabolja Mina Harket-t, az egyetlen személyt a Földön, akiért a Lord képes valamiféle emberi érzelmet táplálni…

Magyarítás: A játékhoz létezik magyarítás. Innen tudod letölteni.

Képek:
Videók:

Kapcsolódó játékok: Dracula: Origin

Értékelések

Walentin

Összes értékelése: 4

6/10 - Mindent összevetve, a Dracula: Love Kills-t nem nevezném vacaknak.
2021. május. 6.

Mindent összevetve, a „Dracula: Love Kills”-t nem nevezném vacaknak. Sőt, saját kategóriájában, mint "casual" játék egész korrekt. Megvan a maga varázsa az ügyes fejtörői és néhány jó ötlete révén. Viszont, a „Dracula: Origin”-al összemérve már lényegesen rosszabbul jön ki. Ha azt mondom, hogy az Origin egy 10-es skálán 8-as produktum, akkor a Love Kills nem kaphat jobbat 6-osnál. Így nyugodt szívvel csak azoknak tudom ajánlani, akik vagy roppant módon szeretik a "rejtett tárgykeresős" játékokat, esetleg nagyon vágyják a „Dracula: Origin” befejezését látni. Nem mondom, hogy olyan, mintha a véredet szívná, de azért a szomjadat se oltja.

>> Teljes cikk elolvasása <<

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Dracula: Love Kills (Collector's Edition)
Teszt
3 éve 1 hónapja (2021. május 6.)

Dracula: Love Kills (Collector's Edition)

Az ukrán Frogwares csapata még 2008-ban örvendeztetett meg minket a legendás vámpírgróf történetével, a „Dracula: Origin” című kaland-játékukban. Aztán ennek a...