Anka

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2010. január 6. (14 éve 3 hónapja)

Műfaj: Fantasy, Humoros

Játékmenet: Hagyományos kaland, Hidden object, Puzzle

Grafikai stílus: Kézzel-rajzolt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Fejlesztő: Ovogame

Kiadó: Big Fish Games

Platform: iOS, Windows/DOS, Mac OS

Leírás:

Anka egy szerény fiú, aki visszavonultan él vidéken a szüleivel. Egy nap azonban eltűnik az anyja, és nem sokkal később az apjának is rejtélyesen nyoma vész. Anka elhatározza, hogy felkutatja eltűnt szüleit, és beutazza a vidéket, hogy újra találkozzon velük.

Az Anka a kalandjáték és a rejtett tárgyak műfajának hibrid keveréke, ahol a fő cél a képernyő alján felsorolt feladatok teljesítése. Mint a legtöbb point-and-click címben, a játékosnak a helyszíneken fellelhető tárgyakat kell összegyűjtenie, majd a különböző logikai feladatok során felhasználnia azokat. A játékban számos minijáték is található.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Linkek

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.