Syberia

Fejlesztő: Microids
AG csapat:
n/a
Olvasók:
9.5

Benoit Sokal legnagyobb "durranása", melyben az amerikai ügyvédnő, Kate Walker bőrébe bújva járhatjuk be Franciaország egy képzeletbeli városát, valamint Közép- és Kelet-Európa egyes részeit. Kate épp Anna Voralberg temetése idején érkezik a francia városba, ahol az elhunyt asszony játékgyára körüli ügyeket szeretné elintézni. Ott azonban megtudja, hogy Annának van egy Hans nevű fivére, aki még mindig életben van, valahol észak-keleten, ezért a gyár tulajdonjoga őt illeti meg. Kate-nek nem marad más választása, mint felkeresni Hanst, miközben nem csak az új vidékeket, de önmagát is kezdi egyre jobban megismerni.

A játék hatalmas elismerésnek örvend a játékosok között, nyugodtan kijelenthető, hogy klasszikus kultjátékról van szó, amelyet az érintőképernyős eszközök megjelenése után iOS, Android és Nintendo DS-re is kiadtak.

AG csapat:
n/a
Olvasók:
9.5
Platform
Nintendo DS, iOS, Mac OS, PC, PlayStation 2, PlayStation 3, Xbox, Xbox 360, Android, Xbox One
Fejlesztő
Microids
Kiadó
Microids
Megjelenési dátum:
2002. 01. 09.

Részletek

Műfaj: Dráma, Fantasy
Játékmenet: Hagyományos kaland
Grafikai stílus: Renderelt hátterű
Nézet: 2D külső-nézetes
Irányítás: Point & click, Érintőképernyős, Gamepad
Magyarul jelent meg: Nem

Letöltések

Magyarítás #1 - Syberia 1 - magyarítás
Magyarítás #2 - Syberia - XBOX magyarítás
Magyarítás #3 - Syberia magyar szinkron

Kapcsolódó cikkek

Ehhez a játékhoz sajnos még nincs cikkünk. :(

Értékelések

v
vengerszkij
Olvasó
9.5/10
2017.12.11.
"Az első..."
Az első találkozásom a kalandjátékokkal a Syberiával kezdődött. Szerencsére. Az elképesztő történet, varázslatos hangulat és a gyönyörű látvány engem is beszippantott. Azóta sem láttam ennyire lenyűgöző játékot.
(0) (0)
Tyucsev
Olvasó
9.5/10
2020.11.04.
"De rég volt..."
Nem az első kalandjátékaim közé tartozik, de sokáig nem láttam nála szebbet. A képeket nézegetve jöttem rá, hogy már csak nagy vonalakban emlékszem az egészre. Akkori nyelvtudásomhoz jól jött a magyar felirat, sokat dobott az élményen.
(0) (0)