Instinction

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2025. február 11. (7 hónap 3 hét múlva)

Műfaj: Fantasy, Thriller

Játékmenet: Hibrid - akció-kaland, Puzzle, Narratív történetmesélés

Grafikai stílus: 3D

Nézet: Belső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Leírás:

Az Instinction egy Unreal 5 motor segítségével fejlesztett akció-kalandjáték, amelyet az 1999-ben indult kultikus Dino Crisis sorozat ihletett. A játékot az új-zélandi Hashbane független stúdió fejlesztette. A játék egy olyan helyre kalauzol el bennünket, amelyet a Jurassic Park című filmhez hasonlóan dinoszauruszok foglaltak el.

Az Instinction hatalmas bejárható területtel rendelkezik, és a játék belső- vagy külső-perspektívából figyelheti az eseményeket. Leginkább a cselekményt előre vivő feladatok teljesítésével foglalkozunk benne, de ezeken kívül változatos mellékküldetések várnak ránk, a játékmenetet ráadásul számos rejtvény is változatossá teszi.

A felfedezés során folyamatosan résen kell lennünk, hiszen utunkba állhatnak mind a nagyméretű őshüllők, amelyeket távolról könnyen kiszúrhatunk (és ha kell előre kikerülhetünk), mind a kisebb (és így gyorsabb és fürgébb) lények, amelyeket nehezebb észrevenni a sűrű növényzet között. A dinoszauruszokat lőfegyverek (a pisztolyoktól a géppisztolyokon át a rakétavetőkig) vagy hidegfegyverek segítségével likvidálhatjuk. Idővel különböző fejlesztéseket, kiegészítőket és bőröket kapunk gyilkos eszközeinkhez. Ezek nemcsak azt teszik lehetővé, hogy erősebb ellenséggel nézzünk szembe, hanem azt is, hogy a fegyvereket egyéni preferenciáinkhoz és játékstílusunkhoz igazítsuk. Rajtunk múlik, hogy csendben akarunk-e dolgozni, a sűrűben lopakodni és meglepni a dinoszauruszokat, vagy lelőni mindent, ami mozog.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Értékelések

A játékokat csak a hivatalos megjelenésük után tudod értékelni.

Kapcsolódó cikkek

Újévi összefoglaló videó érkezett a dínós Instinctionhöz
Hír
1 éve 5 hónapja (2023. január 3.)

Újévi összefoglaló videó érkezett a dínós Instinctionhöz

Úgy tűnik, hogy a Dino Crisis által inspirált játékon egyre tapasztaltabb fejlesztők dolgoznak.