Immortality

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2022. június 21. (3 hét 3 nap múlva)

Műfaj: Rejtélyes, Horror

Játékmenet: Interaktív film

Grafikai stílus: Élőszereplős

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Fejlesztő: Half Mermaid

Kiadó: Half Mermaid

Platform: PC, Mac OS

Leírás:

A játék középpontjában egy Marissa Marcel nevű, a sztárság küszöbén álló fiatal színésznő áll, aki mindössze három filmet készített karrierje során, mielőtt eltűnt volna. Érdekes módon egyik filmjét sem adták ki soha, és mindegyikről azt hitték, hogy elveszett vagy megsemmisült. Az első az 1968-as Ambrosio volt, egy hírhedt gótikus regény adaptációja, majd két évvel később a Minsky című krimi, amelyben Marcel egy híres művész meggyilkolásának fő gyanúsítottját alakította. Évtizedekkel később jött a Two of Everything, egy mindent felforgató thriller, amely egy sikeres popsztár és a testdublőre közötti kettősséget vizsgálja. Nemrégiben felfedeztek egy rejtekhelyet, amely ezekből a rég elveszett filmekből származó filmtekercseket rejtette, így végre bepillantást nyerhetünk a tragikus sorsú színésznő munkásságába, és talán a sorsába is.

A horrorjátékot olyan nagyszerű művészekkel együttműködve készítették, mint Allan Scott (The Queen's Gambit), Amelia Gray (Mr. Robot) és Barry Gifford (Lost Highway, Wild at Heart).

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Értékelések

A játékokat csak a hivatalos megjelenésük után tudod értékelni.