The Gallery

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2022. augusztus 1. (1 hete 1 napja)

Műfaj: Thriller

Játékmenet: Interaktív film

Grafikai stílus: Élőszereplős

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Érintőképernyős, Gamepad

Leírás:

Egy művészeti kurátort túszul ejt egy portréfestő, aki azzal fenyegetőzik, hogy bombát robbant, ha nem teljesíti követeléseit. A The Gallery egy élőszereplős (FMV) játék/interaktív film, amely két történetet mesél el: egy 1981-ben történtet (női főszereplővel) és egy 2021-ben történtet (férfi főszereplővel). Mindkét korszak a társadalmi-politikai zavargások jelentős időszaka Nagy-Britanniában, és a két történet között határozott hasonlóságok és különbségek vannak. A nézőnek döntéseket kell hoznia annak érdekében, hogy jobban megértse fogva tartóját és elmeneküljön előle. Hamarosan kiderül azonban, hogy nemcsak a főhős élete múlik ezeken a döntéseken, hanem másoké is.

A két főszereplő: Anna Popplewell (The Chronicles of Narnia) és George Blagden (Vikings és Versailles).

Rendező: Paul Raschid, aki az egyik legtermékenyebb alkotónak is nevezhető az élőszereplős (FMV) videojáték műfajban. Korábbi nagyjátékfilmjei, a The Complex és a Five Dates.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Linkek

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.