The Gallery

7.5
AG.hu

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2022. augusztus 1. (1 éve 8 hónapja)

Műfaj: Thriller

Játékmenet: Interaktív film

Grafikai stílus: Élőszereplős

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Érintőképernyős, Gamepad

Leírás:

Egy művészeti kurátort túszul ejt egy portréfestő, aki azzal fenyegetőzik, hogy bombát robbant, ha nem teljesíti követeléseit. A The Gallery egy élőszereplős (FMV) játék/interaktív film, amely két történetet mesél el: egy 1981-ben történtet (női főszereplővel) és egy 2021-ben történtet (férfi főszereplővel). Mindkét korszak a társadalmi-politikai zavargások jelentős időszaka Nagy-Britanniában, és a két történet között határozott hasonlóságok és különbségek vannak. A nézőnek döntéseket kell hoznia annak érdekében, hogy jobban megértse fogva tartóját és elmeneküljön előle. Hamarosan kiderül azonban, hogy nemcsak a főhős élete múlik ezeken a döntéseken, hanem másoké is.

A két főszereplő: Anna Popplewell (The Chronicles of Narnia) és George Blagden (Vikings és Versailles).

Rendező: Paul Raschid, aki az egyik legtermékenyebb alkotónak is nevezhető az élőszereplős (FMV) videojáték műfajban. Korábbi nagyjátékfilmjei, a The Complex és a Five Dates.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Linkek

Értékelések

Trishtan

Összes értékelése: 77

7.5/10 - Nem egy világmegváltó alkotás, de szerintem senki sem fog rossz szájízzel felállni előle
2022. szeptember. 16.
A The Galleryt leginkább azoknak tudom ajánlani, akik szeretnének egy estére kikapcsolódni azzal, hogy a tévé előtt ülve néznek egy jó filmet, amiben ők alakítják bizonyos keretek között a cselekményt (megjelent Switchre is, így még a PC-t se kell ehhez a képernyőre streamelni, vagy a HDMI kábelt dugdosni). Nem egy világmegváltó alkotás (pedig a festményes történet mögött eléggé a világunkat mozgató erők csapnak össze), de szerintem senki sem fog rossz szájízzel felállni előle, plusz a Telltale-cuccokkal szemben nem is kíván többnek mutatkozni, mint ami: egy digitális lapozgatós könyv. (Erről jut eszembe így zárójelben, ha már lapozgatós könyvekről van szó, hogy az író-rendezőjének a következő cucca nem más lesz, mint pont egy klasszikus KJK könyvnek, a Halállabirintusnak a szintén FMV módon történő feldolgozása).

>> Teljes cikk elolvasása <<

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

The Gallery – avagy a nagy képrablás
Teszt
1 éve 6 hónapja (2022. szeptember 16.)

The Gallery – avagy a nagy képrablás

Úgy látszik, hogy mostanában a kézzel rajzolt kalandok mellett az élőszínészekkel készült FMV kalandok, ha nem is a virágkorukat élik újra, de elég szépen elkez...