Her Story - háttérkép

Her Story

2015. június 24. (5 éve 9 hónapja)

9.0
AG.hu

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2015-06-24

Műfaj: Dráma

Játékmenet: Interaktív film, Narratív történetmesélés

Grafikai stílus: Élőszereplős

Nézet: Belső-nézetes

Irányítás: Point & click, Érintőképernyős

Fejlesztő: Sam Barlow

Kiadó: Sam Barlow

Platform: iOS, Mac OS, PC, Android

Leírás:

A Her Story egy modern FMV kalandjáték, amelynek főszereplőjét Viva Seifert alakítja. A játék története azzal kezdődik, hogy  Hannah Smith bejelenti férje eltűnését. Simont nem sokkal később megtalálják, de már csak azt tudják megállapítani, hogy valaki meggyilkolta őt. A játékos feladata, hogy megoldja a férj eltűnésének ügyét. Ehhez csak annyit kell tennie, hogy végignézi az összes felvételt a hét rendőrségi interjúból, amiket Hannával készítettek és levonja belőlük a helyes következtetést.

A játékosnak a rejtett szavakat vagy kifejezéseket kell felfedeznie, amiket a játékon belüli keresőmotorba tud begépelni. Ezáltal újabb videóklippeket fedez fel és tovább tudja gördíteni a cselekményt. Ez a fajta játékmenet határozottan nemlineáris élményt nyújt.

A játéknak nagy sikere lett, több helyen elnyerte az év játéka díjat is.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Képek:

Értékelések

Norbi

Összes értékelése: 28

9.0/10 - Az utóbbi évek legambíciózusabb FMV vállalkozása, amelyre még sokáig emlékezni fogunk
2017. december. 22.
Chris Crawford szerint az interaktivitás egyik legfontosabb jellemzője, hogy olyannak kell lennie mint egy jó beszélgetésnek. Mindig tart valahova. A Her Story pontosan erre a gondolatra építkezik, beránt magával, és nem ereszt. Ez teszi őt minden idők egyik legjobb interaktív filmjévé.

>> Teljes cikk elolvasása <<

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Her Story
Teszt
5 éve 9 hónapja (2015. június 28.)

Her Story

Sam Barlow most kivágta a zsáner tyúkszemét - ez volt az első gondolatom amikor a Her Story kreditlistája lepergett előttem.