FINAL FANTASY X-2

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2003. március 13. (21 éve 3 hónapja)

Műfaj: Dráma, Sci-fi

Játékmenet: Hibrid - akció-kaland, Hibrid - RPG-kaland

Grafikai stílus: 3D

Nézet: 3D külső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Leírás:

A Final Fantasy X-2 volt az első a sorozatban, ami direkt folytatásnak készült egy korábbi részhez, előtte minden egyes epizód teljesen önálló történettel és világgal rendelkezett.

A történet a X. rész után játszódik közvetlenül, ezért hatalmas spoilereket tartalmaz azok számára, akiknek az kimaradt. Sin elpusztulásával eltűnt a mágia Spiráról, ezért Yunának új elfoglaltság után keleltt néznie: sphere-vadász nak állt. A kis gömbök a múlt egy-egy eseményeiről tartalmaznak holografikus felvételeket. Az egyik talált sphere-ben pedig Tidusra kifejezetten hasonlító srácról látható egy videó.

A játék és annak hangulata teljesen különbözik az elődjétől. Míg az FF X egy melankólikus kaland volt, addig a folytatása egy vidám történet, amit sokan a japán Charlie Angyalainak neveznek. A mindent átható girl power miatt volt, akik az előd megcsúfolásának tartották a játékot, de nagy rajongói bázis alakult ki köré, köszönhetően a szerethető karaktereinek és az igen változatos harcrendszerének.

Ahogyan az FF X, úgy a X-2 is megkapta a HD újrakiadását.

 

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.