eXperience 112

4.5
Olvasók

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2007. szeptember 17. (16 éve 9 hónapja)

Műfaj: Dráma, Rejtélyes, Sci-fi

Játékmenet: Hagyományos kaland, Lopakodós, Puzzle

Grafikai stílus: 3D

Nézet: 3D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Fejlesztő: Lexis Numérique

Kiadó: Microids

Platform: Windows/DOS

Leírás:

Ki ne szeretne kamerákkal megfigyelni egy fiatal nőt, akinek az élete és a szabadsága csak is azon múlik, hogy képesek vagyunk-e elkapni néha róla a kamerát? A több néven is létező kalandban persze nem a kukkoláson van a hangsúly, hanem, hogy kiszabadítsuk a kísértethajóról Lea Nichols névre hallgató tudóshölgyet. Ehhez pedig rajta kívül mindent mi irányítunk a környezetében, csak is rajtunk múlik, hogy sikeresen tudjuk-e terelgetni.

Magyarítás: A játékhoz létezik magyarítás. Innen tudod letölteni.

Képek:
Videók:

Értékelések

Tyucsev

Összes értékelése: 73

4.5/10 - Jó ötlet, kevésbé jó megvalósítás
2021. április. 28.

A koncepció izgalmasnak (hehe) tűnt, ezért nagy várakozással vágtam neki a játéknak. A megvalósítás jól sikerült, tényleg azt érezzük, hogy ott ülünk a központban, mint valami biztonsági őr. Viszont ezt az ötletet nem tudták beleilleszteni a játékmenetbe. Csak néhány szituációban volt igazán kihangsúlyozva ez a játékelem, de legtöbbször csak követtük a főszereplőt. A másik, hogy nem lehetett a feladatokat elhibázni. Ráadásul ezek nem is voltak túl nehezek emlékeim szerint. Így olyan az ember érzése, mintha nem lenne kihívás. Alapjában véve nyugodt játékmenet van végig. Én szeretem az ilyen stílust, főleg kalandjátékokban, de némi pörgés feldobta volna a monotonitást.

Örültem volna, ha jön második rész, vagy valaki átveszi az alapötletet, de eddig sajnos nem találkoztam még hasonló játékkal.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek