Alpha Polaris

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2011. június 11. (13 éve 1 hete)

Műfaj: Rejtélyes, Sci-fi

Játékmenet: Puzzle, Hagyományos kaland

Grafikai stílus: 3D, Renderelt hátterű

Nézet: 3D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Fejlesztő: Turmoil Games

Kiadó: Turmoil Games

Platform: Windows/DOS

Leírás:

Grönland havas vidékének közepén fekszik Alpha Polaris, az amerikai olajkutató bázis. A bázis felett kialakulóban van az évszázad ionviharja, mely a valóság és az éjszakai terror különös összemosódását eredményezi.

A játék a régi vágású point and click kalandjátékok sorát gyarapítja,  leginkább a karakterekre és a környezeti elemekre fókuszál. A programot a független finn Turmoil Games csapat készítette, akik nem restelkedtek némi Cthulhu mítoszt is csempészni a történetükbe.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Alpha Polaris
Végigjátszás
8 éve 7 hónapja (2015. október 28.)

Alpha Polaris

Nemrégiben felkerült Steam-re az Alpha Polaris angol verziója, négy évvel az eredeti megjelenés után. Ezt kihasználva Psychoka nekiesett a kalandnak, és elkészí...

Megújul a születésnapos ScummVM
Hír
3 éve 8 hónapja (2020. október 10.)

Megújul a születésnapos ScummVM

Kedvenc kalandjáték „emulátorunk” a napokban lett 19 éves, amit igen tisztességesen ünnepeltek meg a fejlesztők. Összeolvasztják ugyanis egy al-projektjükkel, a...