Endling: Extinction is Forever

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2022. július 19. (1 hét 5 nap múlva)

Műfaj: Dráma

Játékmenet: Narratív történetmesélés, Lopakodós

Grafikai stílus: 3D, Low-poly

Nézet: 3D külső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Fejlesztő: Herobeat Studios

Kiadó: HandyGames

Platform: Switch, PlayStation 4, Xbox One, PC

Leírás:

Mint az utolsó anyarókának a Földön, a kölykeidnek minden gondoskodásra szükségük van, hogy túléljék a pusztulás szélén álló könyörtelen világot. Fedezd fel, mi maradt a természetből, és védd meg családodat minden fenyegetéstől. Te vagy az utolsó reményük, mert a kihalás örökre szól.

Tapasztald meg az emberiség által feldúlt világot a Föld utolsó rókájának szemszögéből ennek a környezettudatos kaland során.

Fedezd fel az emberi faj pusztító erejét, amely nap mint nap rombolja, szennyezi és kizsákmányolja a természet legértékesebb erőforrásait.

Fedezd fel a különböző 3D oldalsó görgetési területeket, és védd meg apró szőrgombócaidat, etesd őket, figyeld ahogy felnőnek, vedd észre egyedi személyiségüket és félelmeiket, és ami a legfontosabb, segítsd őket a túlélésben. (Forrás: Steam)

Magyarítás: A játék magyarul jelent meg.

Videók:

Értékelések

A játékokat csak a hivatalos megjelenésük után tudod értékelni.