Torn Away

8
AG.hu

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2023. szeptember 29. (7 hónapja 3 hete)

Műfaj: Dráma

Játékmenet: Narratív történetmesélés, Lopakodós, Puzzle

Grafikai stílus: Kézzel rajzolt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Fejlesztő: Perelesoq

Kiadó: Perelesoq

Platform: Windows/DOS

Leírás:

A Torn Away egy interaktív történet, amely a kalandjátékok, a lopakodós side-scrollerek és a filmszerű jelenetek egyedülálló keveréke.

Miközben a második világháború tüzei tombolnak Európában, egy Asya nevű átlagos 10 éves kislányt elszakítanak otthonától. Több millió másik lányhoz hasonlóan ő is Ostarbeiter lesz, egy kényszermunkatáborban dolgozó egyszerű munkás. Most a legsötétebb időkben Asyának meg kell találnia a remény csillagát és ki kell tartania, ha valaha is szabad akar lenni. Amikor lehetőség adódik rá, megszökik, hogy aztán Németországon és Lengyelországon keresztül kelet felé meneküljön, az otthonába. 

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Értékelések

Princze

Összes értékelése: 34

8/10 - Egy hangulatos történelmi dráma
2023. október. 3.
A Torn Away egy megható drámai történet egy kislányról, aki kénytelen szembenézni a világháború borzalmaival. Ha szereted a vizuális novellákat, érdekel kicsit a történelem, ugyanakkor nem bánod, ha egy játék nem állít különösebben nagy kihívások elé, mindazonáltal próbál változatos lenni, akkor bátran próbáld ki! Legnagyobb hibája, hogy egy picit rövidke.

>> Teljes cikk elolvasása <<

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Torn Away - Egy hangulatos történelmi dráma
Teszt
7 hónapja 2 hete (2023. október 3.)

Torn Away - Egy hangulatos történelmi dráma

Gyermekként talán nincs is annál rosszabb, mint amikor elszakítanak az otthonodtól és a családodtól. De a háború sajnos már csak ilyen, nem ismer kegyelmet. A T...