Elsinore

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2019. július 22. (4 éve 11 hónapja)

Műfaj: Rejtélyes, Dráma

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: Kézzel rajzolt, 3D

Nézet: Izometrikus

Irányítás: Point & click

Fejlesztő: Golden Glitch

Kiadó: Golden Glitch

Platform: Mac OS, Windows/DOS, SteamOS/Linux

Leírás:

Az Elsineore egy időhurokban játszódó, hagyományos, point and click kalandjáték, melyben a játékos döntéseinek nagy része azonnali hatással vannak a cselekményre.

A játék Shakespeare Hamlett művét dolgozza fel, és a főszereplője nem más, mint Ophelia, akinek egy nap szörnyű látomása lesz, miszerint 4 nap múlva az Elsinore kastély összes lakója halott lesz. És ha mindez nem lenne elég, még egy fura időhurokba is belekerül, aminek köszönhetően újra és újra át kell élnie a tragédiáig övező 4 napot.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.