Like No Other

7
AG.hu

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2022. augusztus 25. (1 éve 10 hónapja)

Műfaj: Humoros, Rejtélyes

Játékmenet: Hagyományos kaland, Puzzle

Grafikai stílus: Kézzel rajzolt

Nézet: Izometrikus

Irányítás: Point & click, Gamepad

Leírás:

A játék főszereplője Dan, a kissé ügyetlen kalandor, aki mindent kockára tesz, hogy a Red Pines elhagyatott városának felfedezésével megfejtse az ikerkönyvek legendáját. A legenda szerint egy tehetséges művész lemásolta a Szellemek Könyvét, és a másolat annyira tökéletesre sikeredett, hogy a múzeum személyzete tévedésből az eredetit hagyta hátra a város kiürítésekor. Dan elhatározza, hogy ellenőrzi, igaz-e a mendemonda, és ha igen, akkor megpróbálja visszaszerezni a könyvet.

Magyarítás: A játékhoz létezik magyarítás. Innen tudod letölteni.

Videók:

Értékelések

Rowli

Összes értékelése: 114

7/10 - Egy rövid, fejtörőkkel teli kalandjáték.
2022. augusztus. 24.
A Like No Otherből, még a 2 órás játékmenete miatt is, sokkal, de sokkal többet ki lehetett volna sajtolni, nem beszélve a 20 eurós áráról, amiért csérében a játékos joggal vár el némi tartalmat. Nagy kár, hogy nem merülhetünk el egy kicsit jobban a főszereplő életében, illetve a város történetében. Viszont ezektől eltekintve, így végszóként, nem igazán tudok neheztelni rá. Ez a 2 óra az életemből viszonylag szórakoztató volt, és véleményem szerint a készítők ennél többet nem is szerettek volna elérni az alkotásukkal. Beszerezni viszont, csak egy jó leárazás után érdemes.

>> Teljes cikk elolvasása <<

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Like No Other – bemutatkozott az ügyetlenkedő nagypapó
Hír
1 éve 10 hónapja (2022. augusztus 5.)

Like No Other – bemutatkozott az ügyetlenkedő nagypapó

Megeshet, hogy az igazi izgalmak csak öreg korban érik utol az embert, mint ahogy az történt Dannel is, aki vénségére kalandornak állt.

Like No Other: The Legend of The Twin Books
Teszt
1 éve 10 hónapja (2022. augusztus 24.)

Like No Other: The Legend of The Twin Books

Ha egy játékkal kapcsolatban szóba kerül a kalandor szó, vagy valamilyen régi legendák rejtélyeinek megoldása, akkor általában arra számítok, hogy a játékban re...