Chronique des Silencieux

4
AG.hu

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2024. január 29. (4 hónapja 2 hete)

Műfaj: Krimi

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: Kézzel rajzolt

Nézet: 2D külső-nézetes, Izometrikus

Irányítás: Point & click

Leírás:

Az 1970-es évek Dél-Franciaországában egy újonc magánnyomozót irányítunk, akinek az a feladata, hogy egy makacs öregember, Victor Dousvalon titkait kutassa fel. Ez az idős történelemprofesszor arról híres, hogy múltbeli életét mindenki előtt, beleértve saját lányát, Catherine-t is, eltitkolja. Egy látszólag ártalmatlan baleset azonban arra készteti, hogy megbízza a detektívet azzal, hogy segítse Catherine-nek visszanyomozni élete lépéseit. Nyomozása közben ki kell kérdeznie a tanúkat, lelepleznie a hazugságaikat, rájönnie a miértekre, és végül szembeszállnia a múltjuk elől menekülőkkel.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Linkek

Értékelések

Princze

Összes értékelése: 35

4/10 - Chronique des Silencieux - Francia kapcsolat
2024. február. 5.
Nagyon elszomorított a végeredmény, mert amúgy az alapötletben bőven vannak lehetőségek, de ebben a köntösben ez így mindössze egy túlárazott, frusztráló „élmény” lett.

>> Teljes cikk elolvasása <<

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Demót kapott a kézzel-rajzolt Chronique des Silencieux krimi
Hír
7 hónapja 3 hete (2023. október 21.)

Demót kapott a kézzel-rajzolt Chronique des Silencieux krimi

Ritkák manapság az olyan kézzel-rajzolt és hagyományos point-and-clickek mint amilyennek a Chronique des Silencieux tűnik, ezért nagy öröm, hogy több évnyi munk...

Chronique des Silencieux - Francia kapcsolat
Teszt
4 hónapja 1 hete (2024. február 5.)

Chronique des Silencieux - Francia kapcsolat

A Chronique des Silencieux klasszikus 20. századi nyomozást ígér, ahol az információk és nyomok összepárosításához teljesen szabad kezet kap a játékos és ezt ma...

Ezzel játszottunk februárban
Érdekesség
3 hónapja 1 hete (2024. március 1.)

Ezzel játszottunk februárban

Folytatódik „Ezzel játszottunk...” sorozatunk, ha már legutóbb is volt, aki olvasta. Továbbra is az a cél, hogy felhívjuk egy-egy játékra a figyelmet, de ugyanú...

Komoly frissítést kapott a Chronique des Silencieux
Hír
1 hónapja 6 napja (2024. május 8.)

Komoly frissítést kapott a Chronique des Silencieux

A nehézsége miatt rengeteg kritikát kapott kalandjátékba alapjaiban piszkáltak bele a készítők, hogy felhasználóbarátabb legyen.