Egypt 1156 B.C.: Tomb of the Pharaoh

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 1999. június 30. (24 éve 11 hónapja)

Műfaj: Rejtélyes, Krimi

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: 3D, Renderelt hátterű

Nézet: Belső-nézetes

Irányítás: Point & click, Gamepad

Leírás:

Ebben a belső-nézetes point and click kalandjátékban egy Ramose nevű fiatalembert irányítunk, aki abban reménykedik, hogy méltó nyomozóvá válhat az egyiptomi uralkodók számára. Első feladata azonban nem könnyű. Valaki megrongálta I. Sethi sírját és a saját atyját vádolják a bűncselekmény elkövetésével. Három napja van arra, hogy bebizonyítsa apja ártatlanságát és megmentse őt a kivégzéstől.

A játékben rengeteg információt találunk az ókori Egyiptomról, miközben teljes 360 fokos szögben tudunk az előre-renderelt hátterek előtt mozogni.

Magyarítás: A játékhoz létezik magyarítás. Innen tudod letölteni.

Linkek

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.