Egypt 2: The Heliopolis Prophecy

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2000. június 30. (23 éve 10 hónapja)

Műfaj: Dráma, Rejtélyes

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: Renderelt hátterű, 3D

Nézet: Belső-nézetes

Irányítás: Point & click

Leírás:

Bár a játék az Egypt 1156 B.C folytatásának tekinthető, nem sok hasonlóság van a kettő között. A második rész az első rész előtt játszódik és történelmi hátteret és tényeket kínál az ókori Egyiptomról. Mindezt olyan pontossággal és mélyrehatóan teszi, hogy sokan tanító jellegű szoftverként is tekintenek rá.

A történet kr. e. 1360-ban játszódik, amikor Heliopolis-t, a Nap Városát pestis sújtja. Főszereplőnk Tifet, a fiatal papnő és orvostanonc, aki arra törekszik, hogy megtalálja a rettenetes járvány gyógymódját. Ügye akkor válik személyessé, amikor apja is megfertőződik. Ahogy a történet kibontakozik, Tifet a betegség terjedése mögött ördögi terveket, megtévesztést és árulást fedez fel.

A játékot a Microids 2010-ben iOS Apple rendszerekre is kiadta.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.