Lost in Time

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 1993. február 1. (31 éve 4 hónapja)

Műfaj: Sci-fi, Rejtélyes

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: 3D, Renderelt hátterű

Nézet: Belső-nézetes

Irányítás: Point & click

Fejlesztő: Coktel Vision

Kiadó: Coktel Vision

Platform: Windows/DOS

Leírás:

1992-ben egy Doralice nevű nő egy hajóroncsot vizsgál, amikor az hirtelen mozgásba lendül. Mivel nem érti, mi történik, Doralice megvizsgálja a hajót, és végül rájön, hogy a Téridő-járőr kiválasztotta őt, hogy visszautazzon az időben, 1840-be. Ennek oka az, hogy egy Jarlath Equs nevű 22. századi férfi mintát szerzett egy rendkívül erős és rejtélyes elemből, az Americium 1492-ből, és visszautazott az időben, hogy más kincsekkel együtt elrejtse azt Szent Cristobald szigetén. Doralice küldetése, hogy mindenáron megállítsa Jarlathot. Még akkor is, ha ez a saját jövőbeli létezését veszélyezteti, hiszen ő maga Jarlath feleségének és szeretőjének leszármazottja...

Magyarítás: A játékhoz létezik magyarítás. Innen tudod letölteni.

Képek:
Videók:

Linkek

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.