Donut County

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2018. június 15. (5 éve 11 hónapja)

Műfaj: Rejtélyes, Humoros

Játékmenet: Narratív történetmesélés, Platformer

Grafikai stílus: 3D, Cel-shaded

Nézet: 3D külső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Érintőképernyős, Gamepad

Leírás:

A Donut County egy fizikára épülő kalandjáték, ahol a játékos egy földön lévő lyukat irányít. Minden alkalommal, amikor valami beleesik ebbe a lyukba, a lyuk egy kicsit megnagyobbodik. Főhősünk egy BK nevezetű mosómedve, aki egy új startup cégnél dolgozik, ahol távvezérelt lyukakat használnak, hogy ellopják az emberek szemétjét - plusz sok minden más dolgot is. Csak vigyázzunk, nehogy BK is a lyukba essen Donut megye teljes lakosságával együtt. Ha mégis sikerül beleesnie, akkor bizony szép kis felelősségre vonásra számíthat nem csak legjobb barátjától Mirától, de Donut megye lakosságától is, akik hip-hop 999 méter mélyre kerültek.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Fánk megye mosómedve startupja
Hír
6 éve 5 hónapja (2017. december 9.)

Fánk megye mosómedve startupja

Igen, mondják is, hogy az emberi képzelet határtalan. Meg a hülyeség is...