Detention

8.5
Olvasók

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2017. január 12. (7 éve 6 hónapja)

Műfaj: Rejtélyes, Horror

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: Kézzel rajzolt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Leírás:

A távoli hegyvidéken épült Greenwood gimnáziumban csapdába esett két diák. A hely, amit egykor ismertek nyugtalanító módon megváltozott és gonosz lények kísértethelyévé vált. Ahhoz, hogy elmenekülhessenek, fel kell fedezniük a titokzatos iskolát, amely tele van különös tárgyakkal és fejtörőkkel.

A történet az 1960-as években egy fiktív világban játszódik Tajvanban. A játék rengeteg kelet-ázsiai ismertetőjegyet visel magán, amiket csak ritkán használnak a játékok. A taoizmusra, a buddhizmusra, a kínai mitológiára és a helyi tajvani kulturális referenciákra támaszkodva egy egyedülálló és rémisztő történetet mesél el a játékosnak.

Magyarítás: A játékhoz létezik magyarítás. Innen tudod letölteni.

Értékelések

Tyucsev

Összes értékelése: 73

8.5/10 - Sötét múlt
2021. május. 4.

Egy jól sikerült kalandjáték. Ami kiemeli a többi közül, az a leírásban is említett tulajdonsága, hogy sok kelet-ázsiai vonást tartalmaz. Ezt vonatkozik az adott korra, valamint a mitológiára. Ne várjunk részletes leírásokat, de pont annyira van minden megemlítve, hogy megfűszerezze a játékélményt.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.