Detention - háttérkép

Detention

2017. január 12. (4 éve 3 hónapja)

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2017-01-12

Műfaj: Rejtélyes, Horror

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: Kézzel-rajzolt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Leírás:

A távoli hegyvidéken épült Greenwood gimnáziumban csapdába esett két diák. A hely, amit egykor ismertek nyugtalanító módon megváltozott és gonosz lények kísértethelyévé vált. Ahhoz, hogy elmenekülhessenek, fel kell fedezniük a titokzatos iskolát, amely tele van különös tárgyakkal és fejtörőkkel.

A történet az 1960-as években egy fiktív világban játszódik Tajvanban. A játék rengeteg kelet-ázsiai ismertetőjegyet visel magán, amiket csak ritkán használnak a játékok. A taoizmusra, a buddhizmusra, a kínai mitológiára és a helyi tajvani kulturális referenciákra támaszkodva egy egyedülálló és rémisztő történetet mesél el a játékosnak.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.