Deep Sleep Trilogy

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2019. október 25. (4 éve 7 hónapja)

Műfaj: Horror, Rejtélyes

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: PixelArt

Nézet: Belső-nézetes

Irányítás: Point & click

Fejlesztő: Scriptwelder Studio

Kiadó: Armor Games Studios

Platform: Windows/DOS

Leírás:

A Deep Sleep-trilógia az eredetileg böngészőkre megjelent kalandjáték-sorozat Steames változata, amelynek köszönhetően modern gépeken is élvezhetjük ezt a nagyszerű és népszerű horror-trilógiát. A csomag tartalmazza mind a 3 megjelent részt.

A játék lényegében olyan szereplőkről szól, akik saját rémálmaik csapdájába estek, és valahogy meg kell próbálniuk kiszabadulni onnan.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Kapcsolódó játékok: Deep Sleep: Labyrinth of the Forsaken

Linkek

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Folytatást kap a Deep Sleep trilógia
Hír
1 éve 7 hónapja (2022. november 6.)

Folytatást kap a Deep Sleep trilógia

10 év után végre folytatást kap a milliók által játszott trilógia.